0653926433 [email protected]

Over

Flexibel

Vakkundig

Zeer ervaren

WL Stoffering Barendrecht, uw vloerenspecialist in de regio

WL Stoffering Barendrecht verzorgt het complete plaatje. Wij leggen niet alleen vloeren, maar verzorgen ook uw raamdecoratie, zodat u heerlijk gemakkelijk één aanspreekpunt hebt voor de complete aankleding van uw woning of kantoor. Ons streven is altijd u maatwerk leveren. Geen standaardwerk, maar een passende oplossing voor elke situatie. Hiervoor kunnen wij aan elk luxe merk komen voor vloerbedekking, laminaatvloeren, traplopers, PVC vloeren en andersoortige vloeren. Onze klantenkring bestaat uit zowel woninginrichters en kantoren als particulieren. Ervaring en kennis gebruiken om samen tot een fantastisch eindproduct te komen, u met een glunderende blik achterlaten, daar doen we het voor!

WL Stoffering Barendrecht (2017) bestaat in zijn huidige vorm sinds 2006, maar de ervaring met woningstoffering reikt terug tot aan 1996. Zaakvoerder M.C. Leeuwenburg bezit een rijkdom aan ervaring op het gebied van vloeren en alles wat met woningstoffering te maken heeft.

WL Stoffering Barendrecht
WL Stoffering Barendrecht

"WL Stoffering Barendrecht, voor als u lang wilt genieten van uw vloer."

– M.C. Leeuwenburg, eigenaar van WL Stoffering Barendrecht

Woningstoffering van a tot z

Op een rijtje waarvoor u bij WL Stoffering Barendrecht terecht kunt:

N

Laminaatvloeren

N

Tapijt

N

PVC vloeren

N

Trapbekleding

N

Marmoleum

N

Vloeregalisatie

N

Vinyl

N

Droogloopmatten

N

Gordijnen

N

Luxaflex

N

Binnenzonwering

Wilt u binnenkort een vloer laten leggen?

Laminaat, PVC of tapijt? Maak dan een afspraak met WL Stoffering Barendrecht voor een vrijblijvende afspraak aan huis. Wij komen onder meer meer in regio Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht.