0653926433 [email protected]

Trapbekleding

 

Flexibel

 

Vakkundig

 

Zeer ervaren

 

Trap laten bekleden met tapijt

Wilt u uw trap laten bekleden? Goed idee! WL Stoffering Barendrecht, Zuid-Holland, is gespecialiseerd in trapstoffering. Een trap is nogal eens het ondergeschoven kindje. Maar trappen worden intensief gebruikt en springen evengoed als vloeren in het oog. Van een prachtige vloer door naar een versleten trap, zonde! Wij bekleden uw trap zo, dat u een mooie en veilige trap krijgt. Geen geglij op de treden, maar grip voor uw voeten. Trappen stofferen doen wij meestal met tapijt, de klassieker voor trappen. Geluiddempend, niet glad en vriendelijk voor uw gewrichten. En niet te vergeten zeer stijlvol!

R

Mooi en veilig

 

R

Geluiddempend

 

trap bekleden
trap bekleden

Trap laten bekleden met PVC

Waar wij een groeiende populariteit in bemerken is trapbekleding met PVC. Met PVC kan je niet alleen een vloer elke mogelijke kleur of dessin geven, maar ook een trap. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer of laminaatvloer, dan kunnen wij dat patroon laten doorlopen op de trap in houtlook PVC. De voordelen van PVC op de trap zijn de slijtvastheid, de geluiddempende werking en gemakkelijke reiniging ervan. Alle treden sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor vuil en vocht zich nergens kunnen ophopen. En dan heeft u ook nog een walhalla aan kleur- en dessin keuze!

R

Veel mogelijkheden

 

R

Slijtvast, geluiddempend en makkelijk te reinigen

 

Wilt u door ons uw trap laten bekleden met tapijt of PVC?

Neem dan contact op met WL Stoffering Barendrecht! Wij komen vrijblijvend bij u langs in onder meer regio Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Barendrecht

 

Den Haag

 

Rotterdam

 

Dordrecht